Sliders

En kameraslider är ett tillbehör för att göra snygga tvådimensionella kameraglidningar, till exempel i sidled eller rakt mot motivet. En slider kan användas för exempelvis produktvideor, märklarvideor, timelapse-filmer, intervjuer och vloggar, företagsfilmer och mycket mer. Hos oss på SP hittar du manuella eller motoriserade sliders för både nybörjaren och professionella produktioner, från varumärken som Rhino, Benro och Moza. Välkommen in i butik för att se vårt utbud eller köp slider för videokamera direkt online.

10 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Stativ
Varumärken
Storlek
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.