Lätt videostativ twinben och spreader

Manfrotto Videostativkit MVT502AM + MVK500AM videohuvud

Artikelnummer: 1004535
 • Sidolåssystem med balansering
 • Professionellt vätskedämpat dragsystem för PAN och TILT
 • Motviktssystem på TILT rörelse
 • Innovativt aluminiumstativ med dubbelben och teleskopfunktion
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Videostativkit MVT502AM + MVK500AM videohuvud
Dual Mount Arm LSA-10
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
6 188 SEK
Videostativkit MVT502AM + MVK500AM videohuvud
Kameraplatta 500PLONG
Folding Screwdriver Kit 2373
6 188 SEK

Lätt videostativ twinben och spreader

MVH500A är ett lätt och smidigt huvud med en bredare plattform anpassad för HDSLR kameror. Videohuvudet har professionella vätskepatroner för både pan- och tiltaxlarna för att säkerställa att varje kamerarörelse är jämn, kontrollerad och exakt med upp till 5 kg utrustning.

Fördelar:

 • Sidolåssystem med balansering
 • Professionellt vätskedämpat dragsystem för PAN och TILT
 • Motviktssystem på TILT rörelse
 • Innovativt aluminiumstativ med dubbelben och teleskopfunktion

Sidolåssystem med balansering

Sidolåssystemet på stativhuvudet gör att kameran och QR glidplattan klickar snabbt i huvudet uppifrån, i stället för att behöva anpassas och skjutas in från baksidan. Ingen sekundär säkerhetsspärr är nödvändig. Sidolåssystemet gör det också snabbare och enklare att lyfta kameran ut ur huvudet uppifrån och det är lätt att balansera kameran genom att föra den frammåt eller bakåt innan du låser. MVH500A har en förinställd motvikt av 2,4kg men klarar av att stödja utrustning på upp till 5kg. En Easy Link 3/8" gänga finns på sidan för att montera en extern bildskärm eller annan tillbehörsutrustning med hjälp av Manfrottos Easy Link armar.

MVT502AM

MVT502AM video stativ är en traditionellt 2-sektioners videostativ med twinben och professionella funktioner samtidigt som det är intuitivt, användarvänligt och lämpar sig för lätta applikationer.

Midlevelspreader ger förbättrad ergonomi, användarvänlighet och smtabilitet. Stativets gummifötter förbättrar greppet på alla golv och markytor.

Levereras med:

 • Stativ MVT502AM
 • Videohuvud MVH500A
 • Kameraplatta
 • Vadderad väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.