L-Bracket

L-Bracket eller L-fäste kan du använda istället för en kameraplatta. Dette gör att du snabbt kan växla mellan vertikal- och horisontell positionering av din kamera på ditt stativ. L-fästen eller L-Bracket finns från flera tillverkar som Manfrotto, PGYTECH, Sirui, Smallring, Sunwayfoto och Really right stuff, köp ditt L-bracket online eller i butik!

14 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Tillbehör till stativhuvuden
Varumärken
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.