Komplete 13 Select på köpet

Få ett större och uppgraderingsbart mjukvarupaket

Just nu får du ett större mjukvarupaket på köpet tillsammans med utvalda MIDI-keyboards från Native Instrument. Under kampanjperioden ingår Komplete 13 Select (värde 1 990,-) som är uppgraderingsbart till samtliga av Native Instruments övriga programpaket.

För att ta del av kampanjen behöver du registrera ett konto hos Native Instruments och därifrån ladda ner Komplete 13 Select. Kampanjen gäller för konton som registreras mellan 24 februari och 7 april 2022 och för produkterna Komplete A25, Komplete A49, Komplete A61 och Komplete M32 som är listade nedan.

Komplete Start som medföljer som standard innehåller färre mjukvaruinstrument och är ej uppgraderingsbart.

Native Instruments Komplete 13 Select
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.