Sony lens bundle

Just nu kan du spara 3 000 kronor när du köper Sony A7 III, A7R III eller A7C tillsammans med utvalda Sony-objektiv (gäller för både kamerahus och kit). För att ta del av rabatten lägger du någon av kamerorna nedan i varukorgen tillsammans med ett av de utvalda objektiven. Rabatten appliceras direkt i kassan när båda produkterna ligger där. Du kan få rabatt på ett objektiv per kamerahus. Kampanjen gäller t.o.m. 30/9 - 2022.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

9 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Objektivfattning
Bildsensorstorlek
Upplösning
Vädertätad
Max internt videoformat
Mekanisk bildstabilisering
Vinklingsbar skärm
Trådlös anslutning
Raw stillbild
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.