Singles Days

Fira Singles Day den 11/11 2024!

Singles Day infaller den 11 november varje år – 11/11 – ett datum som bara består av ettor och ska symbolisera en singelperson. Det har kommit att bli en av världens största shoppingdag med rabatter på alla möjliga typer av produkter, från skönhet och mode till inredning och elektronik.

Vad är Singles Day?

Från början var Singles Day ett studentpåhitt vid Nanjing Universitet och var tänkt som en motsats till Alla Hjärtans Dag, för unga singlar att fira sin singelstatus genom att köpa presenter åt sig själva. Idén startade under 1990-talet och spreds sedan över hela Kina.

Många konsumenter såg det som en möjlighet att unna sig själva en present, eller göra tidiga julklappsköp. Fenomenet nådde snart utanför Kina och spred sig över världen via kinesiska e-handelsföretag som hakade på, och skapade en handelsdag med fynd, reor och nedsatta priser under Singles Day.

Nu är Singles Day världens största shoppingdag, i omsättning mätt. Tack vare att shoppingdagen är så enormt stor i Kina med flera internationella e-handlare så har detta fenomen fått större spridning och omsättning än Black Friday. Idag firas Singles Day i stora delar av världen och har även övergått från att vara en enstaka dag till flera dagar.

Singles Day på Scandinavian Photo

Idag är Singles Day en shoppingdag för alla, oavsett relationsstatus. Vi på SP firar Singles Day med kampanjpriser på massor av kameror, videoprodukter, drönarefotoutrustning, datorer, hörlurar, belysning och en massa andra spännande produkter. 

Välkommen den 11 november för att fira Singles Day tillsammans med oss!

Skapa ett konto redan idag så att du inte missar kommande erbjudanden.


Medan du väntar...

Kika in våra aktiva kampanjer under tiden som du väntar på Singles Day!

Visar 0 produkter
Visa som:
Sortera:
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn