Singles Day

Denna kampanj är avslutad...

...men kolla in våra aktiva kampanjer här och alla våra produkter med nedsatta priser här!

Du kan också registrera ett konto hos oss för att inte missa när nästa stora kampanj eller rea drar igång!

 

Fira Singles Day med oss på SP

Singles Day infaller den 11 november varje år – 11/11 – ett datum som bara består av ettor vilket symboliserar en singelperson. Från början var Singles Day tänkt som en motsvarighet till Alla Hjärtans Dag, men har kommit att bli världens största shoppingdag, i omsättning mätt. Traditionen har sitt ursprung i Kina och började som ett studentpåhitt, men spreds sig snabbt världen över som en handelsdag med fynd, reor och nedsatta priser.

Idag är Singles Day en shoppingdag för alla, oavsett relationsstatus. Vi på SP firar Singles Day med fyndpriser på massor av kameror, videoprodukter och drönarefotoutrustning, datorer, hörlurar, belysning och en massa andra spännande produkter. 

Välkommen in den 11 november och fira Singles Day tillsammans med oss!
Skapa ett konto redan idag så att du inte missar kommande erbjudanden.

Medan du väntar...

Kika in våra aktiva kampanjer under tiden som du väntar på Singles Day!

 

0 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.