Native Instruments Maschine Deal

Extra ljudpaket på köpet

Just nu får du flera valfria expansionspaket utan extra kostnad när du registrerar din Maschine hos Native Instruments, värde cirka 500 kronor per paket. Se alla expansioner att välja mellan här.

  • Maschine+ – åtta valfria expansioner efter registrering
  • Maschine Mikro MK3 – fyra valfria expansioner efter registrering
  • Maschine MK3 – fyra valfria expansioner efter registrering

Expansionspaketen laddas ner kostnadsfritt via ditt konto som du registerar hos Native Instruments. Kampanjen gäller för Maschine-enheter som registreras mellan 4 april och 5 maj 2022. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.