Nordic Game

Scandinavian Photo Nordic Games Game Development

23–26 maj hittar du oss på Nordic Game i Malmö. Vi erbjuder ett brett sortiment för spelutveckling och innehållsskapande. 

Vi hjälper gärna till med rådgivning, köphjälp och personlig service, så att du och ditt företag får skräddarsydda lösningar som passar just er. Kontakta oss på business@scandinavianphoto.se eller 0770-77 11 08.

Select your language or continue reading

Norska

Danska

Finska

Kraftfulla stationära datorer för spelutveckling

Läs mer om våra datorer

Vi på SP erbjuder stationära datorer speciellt framtagna för spelutveckling, avancerade renderingar och 3D-animation. Datorerna är byggda i Sverige och har noggrant utvalda komponenter, chassin och kylsystem. De har komplett garanti, är starttestade vid leverans och innehåller komponenter från välkända tillverkare.

Effektivisera arbetsflödet med kreativa verktyg

Se alla kontrollenheter för redigering

Både de som jobbar grafiskt och med programmering kan effektivisera arbetet med anpassningsbara redigeringskontroller för att skapa individuella genvägar. För utveckling av spelmiljöer och 3D-modeller erbjuder vi ritplattor i varierande storlekar som kan användas tillsammans med redigeringskontroller. 

Smidiga tangentbord med bra känsla

Se alla tangentbord

För yrkesverksamma som spenderar stor del av dagen med att skriva så är det viktigt med ett tangentbord med bra känsla i tangenterna. Vi erbjuder tangentbord med olika typer av mekaniska brytare och layout.

Mässerbjudande! Köp Keychron K2v2 RGB Aluminium Blue Switch Nordic för 899,- med rabattkod: NordicGame
Erbjudandet gäller till och med 31 maj.

Skärmar med brett omfång och korrekta färger

Se alla skärmar

Grafiskt arbete kräver korrekta färger för att slutprodukten ska se rätt ut. Vi har ett stort utbud av skärmar i olika storlekar inklusive professionella skärmar för färgkorrigering av slutprodukt.

Våra företagssäljare på Scandinavian Photo

Kontakta våra experter

Ni är varmt välkomna att kontakta oss, vi hjälper gärna till med rådgivning, köphjälp och personlig service.

Mejla oss på business@scandinavianphoto.se eller ring 0770-77 11 00.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.