OM System Deal - Telekonverter på köpet

Just nu får du en Olympus Telekonverter MC-14 M.Zuiko Digital 1,4X på köpet (värde 3 490 kronor) när du köper utvalda objektiv från OM System/Olympus. Telekonvertern skickas av OM System efter att kampanjen är avslutad och du har registrerat ditt köp på deras hemsida. Du måste ladda upp ditt kvitto på OM Systems hemsida senast 15 oktober 2023. Kampanjen gäller t.o.m. 1/10.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.  

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.