Sony A7 III & A7 IV Lens Bundle

Just nu kan du spara 5 500 kronor när du köper Sony A7 III eller A7 IV (kamerahus eller kit) tillsammans med utvalda objektiv från Sony. För att ta del av rabatten lägger du en av kamerorna nedan i varukorgen tillsammans med ett av de utvalda objektiven. Rabatten appliceras direkt i kassan när båda produkterna ligger där. Du kan få rabatt på ett objektiv per kamera. Kan kombineras med andra aktuella erbjudanden på produkterna så som Welcome To Alpha. Kampanjen gäller t.o.m. 1/10 - 2023.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

21 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Brännvidd zoom
Objektivfattning
Bildsensorstorlek
Objektivfattning
Fast/Zoom
Max bländare f/
Upplösning
Objektivegenskaper
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.