Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Wacom Cintiq PRO 24/32 Touch

Wacom Cintiq Pro Touch med Ergo stand eller Flex arm på köpet!

Köper du en Wacom Cintiq Pro 24" Touch eller Wacom Cintiq Pro 32" Touch och få möjligheten att välja om vill ha Flex arm eller Ergo stand på köpet (värde upp till 5790 kronor).

Lägg de önskade produkterna i kundkorgen: Wacom Cintiq Pro 24/32 + Ergo stand 24/32 eller Flex arm i varuvagnen och rabatten dras automatiskt i kassan. 

Kampanjen gäller t.o.m 2019-10-31.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.