Adapter med inbyggd bländarring för Nikon F till Micro 4/3

Kiwi Fotos Adapter Nikon G objektiv - Micro 4/3 kamerahus

Artikelnummer: 1019476
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Objektivadapter med egen bländarring som ger dig möjligheten att använda Nikon G-objektiv till ditt Micro 4/3-kamerahus. Bländarringen gör att du kan styra objektivets bländare direkt på objektivadaptern.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.