LaCie

Köp stationära och portabla hårddiskar från LaCie hos Scandinavian Photo. Här kan du köpa Rugged, Portable SSD, Mobile Drive, Copilot, d2, 2big, 6big och 12big med USB-C, USB-A, USB-3.0, USB-3.1, Thunderbolt, och RAID från LaCie. Vi har ett brett utbud av LaCies produkter för både professionella användare och nybörjare, online och i våra butiker.

40 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Minnesstorlek
Gränssnitt
SSD
Strömförsörjning
Garanti
Bredd
Höjd
Längd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.