Tålig 4TB hårddisk med USB-C

LaCie Rugged 4TB USB-C 3.1 orange

Artikelnummer: 1029436
  • Stöt- och vattentålig
  • USB-C för snabb överföringshastighet
  • Kompatibel med både PC och Mac

Välj minnesstorlek

1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Lacie Rugged 1TB USB-C

Lacies Rugged är en tålig hårddisk på 1 TB. Tål tryck på 1 ton samtidigt som den är vattentåtlig och klarar fall upp till 1,2 meter. Med USB-C för du över filerna snabbare mellan datorn och hårddisken upp till 4 gånger snabbare än med USB 2.0.

Levereras med

  • USB-C-kabel
  • Snabbinstallationsguide
  • Mjukvara
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.