Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

15mm f/4 1:1 Macro till Canon

Laowa 15mm f/4 1:1 Macro till Canon

Artikelnummer: 1031857
  • Unik kombination av vidvinkel och makro
  • Kan producera väldigt annorlunda perspektiv
  • Anpassad för fullformat
6 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

LAOWA 15mm f/4,1 1:1 Macro med Shift-funktion till Canon

Med en väldigt bred vidvinkel, extremt bra närgräns och shift-funktion passar LAOWA 15/4 perfekt för landskapsbilder, interiör och arkitekt-bilder men framförallt för skapa bilder med väldigt intressant perspektiv.

Med 15mm vidvinkel anpassat för fullformat får du en riktigt bred vidvinkel som tillsammans med en förstoringsgrad på 1:1 ger stora möjligheter att producera vidvinkelbilder med ett annorlunda närbildsperspektiv. Objektivet är även utrustat med en Shift-funktion för hjälpa dig hålla linjer paralella.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.