Laowa 15mm f/4 1:1 Macro till Canon
Laowa 15mm f/4 1:1 Macro till Canon
Artikelnummer: 1031857

Laowa 15mm f/4 1:1 Macro till Canon

15mm f/4 1:1 Macro till Canon

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Unik kombination av vidvinkel och makro
  • Kan producera väldigt annorlunda perspektiv
  • Anpassad för fullformat
6 590 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

LAOWA 15mm f/4,1 1:1 Macro med Shift-funktion till Canon

Med en väldigt bred vidvinkel, extremt bra närgräns och shift-funktion passar LAOWA 15/4 perfekt för landskapsbilder, interiör och arkitekt-bilder men framförallt för skapa bilder med väldigt intressant perspektiv.

Med 15mm vidvinkel anpassat för fullformat får du en riktigt bred vidvinkel som tillsammans med en förstoringsgrad på 1:1 ger stora möjligheter att producera vidvinkelbilder med ett annorlunda närbildsperspektiv. Objektivet är även utrustat med en Shift-funktion för hjälpa dig hålla linjer paralella.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.