Handgrepp svart till M10

Leica Handgrepp svart till M10

Artikelnummer: 1031844
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Handgrepp till Leica M10

Hangreppet gör att du får ett säkert och stadigt grepp när du fotograferar med din Leica M10. Det är särskilt användbart vid fotografering med en hand eller vid användning av ett av de tyngre Leica M-objektiven.

Som tillval finns fingerloopar i storlekarna S, M och L  som ger ännu bättre grepp om kameran. Tack vare en integrerad stativgänga behöver inte handtaget tas bort när du ska använda stativ.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.