Handgrepp svart till M10

Leica Handgrepp svart till M10

Artikelnummer: 1031844
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Handgrepp till Leica M10

Hangreppet gör att du får ett säkert och stadigt grepp när du fotograferar med din Leica M10. Det är särskilt användbart vid fotografering med en hand eller vid användning av ett av de tyngre Leica M-objektiven.

Som tillval finns fingerloopar i storlekarna S, M och L  som ger ännu bättre grepp om kameran. Tack vare en integrerad stativgänga behöver inte handtaget tas bort när du ska använda stativ.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.