Vario-Elmar-S 30-90mm f/3,5-5,6 ASPH

Leica Vario-Elmar-S 30-90mm f/3,5-5,6 ASPH

Artikelnummer: 1003366

Med sin behändiga brännvid på 30-90 mm finns det få motiv som inte passar detta objektiv

111 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Leica Vario Elmar-S 30-90/3,5-5,6 ASPH
Med sin behändiga brännvid på 30-90 mm finns det få motiv som inte passar detta objektiv. Har samma avbildningsegenskaper som ett 24-72 mm zoomobjektiv på 35 mm -format. Är det enda zoomobjektivet i hela Leicas S-system. Kontrasten och färgåtergivningen i denna optik är väldigt bra.

Den optiska konstruktionen innefattar 14 element i fyra grupper, alla linser är behandlade för att minska distorsion, vinjettering och kromatiska aberrationer.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.