Leica Vario-Elmar-S 30-90mm f/3,5-5,6 ASPH

Leica Vario-Elmar-S 30-90mm f/3,5-5,6 ASPH

Vario-Elmar-S 30-90mm f/3,5-5,6 ASPH

Artikelnummer: 1003366
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:

Med sin behändiga brännvid på 30-90 mm finns det få motiv som inte passar detta objektiv

111 900 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Leica Vario Elmar-S 30-90/3,5-5,6 ASPH
Med sin behändiga brännvid på 30-90 mm finns det få motiv som inte passar detta objektiv. Har samma avbildningsegenskaper som ett 24-72 mm zoomobjektiv på 35 mm -format. Är det enda zoomobjektivet i hela Leicas S-system. Kontrasten och färgåtergivningen i denna optik är väldigt bra.

Den optiska konstruktionen innefattar 14 element i fyra grupper, alla linser är behandlade för att minska distorsion, vinjettering och kromatiska aberrationer.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.