Objektivskydd svart till Nikon 400 VR

LensCoat Objektivskydd svart till Nikon 400 VR

Artikelnummer: 1022247
549 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Tålig och skyddande

LensCoat Linsskydd är framställd av 100% tät neoprene. Det skydd ditt objektiv mot både stötar och repor. LensCoat Lins skyddar både objektivet och dina händer mot kyla vid låga temperaturer. De är lätta att sätta på och ta av, och lämnar inga limrester. LensCoat Linsskydd är vattenavvisande och ger ett bra skydd vid svåra förhållanden.

Full åtkomst till objektivets reglage

Andra features är ett klart, flexibelt UV-PVC fönster över AF/IS/VR kontrollen och avstånds skalans fönster. LensCoat är också försedda med hål för övriga funktioner på objektivet såsom låsmekanismen mot kamerahuset.

LensCoat Linsskydd erbjuder ett bra skydd för din dyrbara utrustning och bevarar värdet om du en dag beslutar dig för att sälja eller byta upp dig.

Passar till:

  • Nikon AF-S Nikkor 400VR
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.