Solo HDMI

LiveU Solo HDMI

Artikelnummer: 1038912
  • Livestreama från vilken plats som helst – det enda du behöver är mobil nätverkssignal
  • Kompakt och portabelt format
  • Inbyggd batteri för två timmars streaming
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

LiveU Solo HDMI

Streama vart du än är i världen! Med LiveU Solo, en professionell trådlös videoencoder med "one-touch-livestreaming", kan du streama med hög kvalitet till Facebook och YouTube utan att behöva vara fast kopplad till en nätverkssignal, då anslutningen upprättas genom dubbla mobila bredbandsanslutningar.


Skillnad mellan LiveU Solo HDMI, LiveU Solo HDMI/SDI och LiveU Solo Plus

Solo HDMI och Solo HDMI/SDI är samma enhet, till skillnad från SDI-anslutningen på LiveU HDMI/SDI. Dessa har stöd för två externa mobila bredband.
LiveU Plus har två interna modem för mobilt bredband samt två externa, för optimal uppkoppling och stabilitet.


Fördelar

  • Livestreama från vilken plats som helst – det enda du behöver är mobil nätverkssignal
  • Kompakt och portabelt format
  • Inbyggd batteri för två timmars streaming

Enheten är lätt och kompakt och tar ingen stor plats i din väska. Den är perfekt för nyhetsproduktioner eller livestreamare, då du inte blir beroende av en fast nätverkssignal, utan kan strömma video så länge det finns en anslutning till mobilt bredband. Det gör att möjligheterna och platserna att sända live från ökar.

Enkel anslutning och uppkoppling

Anslut din videokamera direkt till LiveU Solo genom HDMI-porten som finns på enheten. Logga sedan in på den webbaserade portalen för Solo, välj streamingplattform och gå live! Genom att kombinera fyra anslutningar (två mobila bredband, wi-fi och LAN) så kan du använda Solo i alla typer av miljöer och alltid kunna vara redo för att streama live (OBS – kräver molnlicens som du kan köpa här). Solo kan anslutas till alla typer av professionella kameror, vilket låter dig streama i full HD-kvalitet och ge dig en professionell kameraproduktion. LiveU Solo kan också hanteras och kontrolleras trådlöst via t.ex. din mobila enhet.

Smarta hjälpfunktioner

Programmet Solo Studio som följer med enheten har möjligheten att lägga in avancerad grafik i din livestream, samt att strömma till flera plattformar samtidigt.

OBS! Innehåller enbart videokodningsenheten, mobilt bredband/internetaslutning måste köpas/tillhandahållas separat.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.