LiveU Solo HDMI
LiveU Solo HDMI
LiveU Solo HDMI
Artikelnummer: 1038912

LiveU Solo HDMI

Solo HDMI

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Livestreama från vilken plats som helst – det enda du behöver är mobil nätverkssignal
  • Kompakt och portabelt format
  • Inbyggd batteri för två timmars streaming
11 690 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Passande tillbehör

LiveU Solo HDMI, streama vart du än är i världen! Med LiveU Solo, en professionell trådlös videoencoder med "one-touch-livestreaming", kan du streama med hög kvalitet till Facebook och YouTube utan att behöva vara fast kopplad till en nätverkssignal, då anslutningen upprättas genom dubbla mobila bredbandsanslutningar.

Fördelar

  • Livestreama från vilken plats som helst – det enda du behöver är mobil nätverkssignal
  • Kompakt och portabelt format
  • Inbyggd batteri för två timmars streaming

Enheten är lätt och kompakt och tar ingen stor plats i din väska. Den är perfekt för nyhetsproduktioner eller livestreamare, då du inte blir beroende av en fast nätverkssignal, utan kan strömma video så länge det finns en anslutning till mobilt bredband. Det gör att möjligheterna och platserna att sända live från ökar.

Skillnad mellan LiveU Solo HDMI, LiveU Solo HDMI/SDI och LiveU Solo Plus

Solo HDMI och Solo HDMI/SDI är samma enhet, till skillnad från SDI-anslutningen på LiveU HDMI/SDI. Dessa har stöd för två externa mobila bredband.
LiveU Plus har två interna modem för mobilt bredband samt två externa, för optimal uppkoppling och stabilitet.

Enkel anslutning och uppkoppling

Anslut din videokamera direkt till LiveU Solo genom HDMI-porten som finns på enheten. Logga sedan in på den webbaserade portalen för Solo, välj streamingplattform och gå live! Genom att kombinera fyra anslutningar (två mobila bredband, wi-fi och LAN) så kan du använda Solo i alla typer av miljöer och alltid kunna vara redo för att streama live (OBS – kräver molnlicens, se passande tillbehör). Solo kan anslutas till alla typer av professionella kameror, vilket låter dig streama i full HD-kvalitet och ge dig en professionell kameraproduktion. LiveU Solo kan också hanteras och kontrolleras trådlöst via t.ex. din mobila enhet.

Smarta hjälpfunktioner

Programmet Solo Studio som följer med enheten har möjligheten att lägga in avancerad grafik i din livestream, samt att strömma till flera plattformar samtidigt.

OBS! Innehåller enbart videokodningsenheten, mobilt bredband/internetaslutning måste köpas/tillhandahållas separat.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn