LiveU Solo Pro HDMI/SDI
LiveU Solo Pro HDMI/SDI
Artikelnummer: 1059429

LiveU Solo Pro HDMI/SDI

Kompakt allt-i-ett 4K-streaminglösning

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Livestreaming av 4K-video från var som helst i världen
  • Inbyggt batteri för tre timmars streaming
  • SDI och HDMI videoingångar
30 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Börja streama högkvalitativ 4K HEVC-video och ljud med tillförlitligheten hos 5G med hjälp av Solo Pro SDI/HDMI 4K Video/Audio Encoder från LiveU. Anslut din kamera eller annan videoenhet till HDMI- eller SDI-ingången och använd den avancerade plug-and-play-tekniken och kraften från LiveU Reliable Transport (LRT) för att snabbt ställa in ett högkvalitativt och stabilt videostreamingsystem som kan hantera upplösningar upp till 4K60 även på avlägsna platser.

Fördelar

  • Livestreaming av 4K-video från var som helst i världen - direkt till olika plattformar
  • Kompakt och portabelt format
  • Inbyggt batteri för tre timmars streaming
  • SDI och HDMI videoingångar
Den kompakta encodern hanterar upp till sex IP-anslutningar inklusive fyra externa 4G/5G-modem (tillgängliga separat), Wi-Fi och LAN för att enkelt streama med hög kvalitet till Facebook, YouTube, Twitch och mer. Vid fjärrstyrning driver det interna batteriet encodern i cirka tre timmar. Den kräver mobilmodem, som måste köpas separat eller som en del av ett kit.

Kompakt och portabel

Enheten är lätt och kompakt och tar ingen stor plats i din väska. Den är perfekt för nyhetsproduktioner eller livestreamare, då du inte blir beroende av en fast nätverkssignal, utan kan strömma video så länge det finns en anslutning till mobilt bredband. Det gör att möjligheterna och platserna att sända live från ökar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn