Trådlösa högtalare

Slipp sladdarna och spela din musik i trådlösa högtalare. Anslut smidigt med Bluetooth från mobil, dator eller surfplatta och strömma musiken trådlöst. Vi har ett stort utbud av trådlösa högtalare för olika behov, både bärbara och stationära högtalare. Köp online eller besök oss i butik och få hjälp av vår kunniga personal.

45 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Högtalare
Varumärken
Färg
Storlek
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.