Hörlursförstärkare & DAC

Hörlursförstärkare förstärker signalen i hörlurar och är ett måste för tungdrivna lurar med hög impedans och kan göra underverk med ljudkvaliteten. De kan även öka hörlursingångarna till exempelvis din dator samt ger en bättre digital-till-analog omvandling. Vi har både portabel hörlursförstärkare att använda till exempelvis mobilen och upp till high-end-förstärkare för ljudstudion. Se vårt utbud och köp direkt online, alltid med snabb leverans.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.