Eartec UltraLite HD ULDRH Double Headset Remote
Eartec UltraLite HD ULDRH Double Headset Remote

Eartec UltraLite HD ULDRH Double Headset Remote

Extra stereoheadset till UltraLite HD

Artikelnummer: 1051660
WebblagerBeställs från leverantör, leverans inom 2-6 dagar
Butik:
  • Stereo-headset med mikrofon
  • Extrahörlur till befintligt intercom-system
  • Batteri ingår
  • Passar UltraLite HD
2 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Utöka ditt intercom-system från Eartec UltraLite med ytterligare ett headset. Double headset remote ULDRH passar till befintliga UltraLite HD-system och låter dig hålla störningsfri röstkommunikation med kollegor och vänner. Headsetet har dubbla öronkåpor för stereoljud samt en svängbar mikrofon som kan fällas undan när den inte används. Batteri ingår.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.