Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 10 meter

Pulse Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 10 meter

Artikelnummer: 1013747
250 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 10 meter
Red Whips 12-pack
Kabelband x3
384 SEK
Mycket slitstark mikrofonkabel som håller länge
Mikrofonkabeln från Pulse är designad med en kontaktteknologi som är speciellt framtagen för att kalra hårda påfrestningar under lång tids användning. Avlastningslåsningarna är gjutna i ett stycke vilket gör att kabeln avlastas och livslängden blir längre. Kabeln är av mycket smidig och mjuk kvalitet med signalledare och skärm av OFC (Oxygene Free Copper). Den täta och effektiva kopparskärmen eliminerar effektivt störningar. Detta gör att du kommer att få en exceptionellt ren och störningsfri signal.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.