Portable Recorder Suspension HD (>300g)

Rycote Portable Recorder Suspension HD (>300g)

Artikelnummer: 1011744
819 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Portable Recorder Suspension HD
Passar till portabla ljudinspelare med 1/4" skruvfäste och ser till att minska brus och vibrationer vid handhållen inspelning, för klarare ljudupptagning. Lutning kan justeras 180 grader, för att inspelaren alltid ska riktas exakt mot talaren. Har också ett 3/8" skruvfäste för montering på kamera, bommar, stativ mm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.