Trådlösa portabla mikrofonkit

Upptäck vårt sortiment av trådlösa mikrofoner för kamera, smartphone, surfplatta och dator här. De är små, portabla och passar perfekt till bärbara enheter som systemkamera och mobil, och gör det enkelt att höja ljudkvaliteten på dina videor och vloggar. Vi har flera populära mikrofonkit som Røde Wireless, Saramonic Blink, Sennheiser AVX och XSW, DJI Mic, Hollyland Lark och Sony UWP. De erbjuder lång batteritid, högupplöst ljud och lång räckvidd mellan sändare och mottagare. Dessutom inkluderar många av dessa kit en mygga för diskret placering av mikrofonen. Köp portabelt mikrofonkit direkt online eller besök oss i butik.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn