Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Pop-filter PF-03

Pulse Pop-filter PF-03

Artikelnummer: 1020908
229 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Klarar röstupptagning med pop-filter
Detta pop-filter har två lager och skyddar din mikrofon från störande popljud. Detta är ett måste för dig som spelar in sång men pop-filtret fungerar även mycket bra för broadcast och video. Det poppande ljudet, plosives, uppkommer vid vissa hårda konsonanter som P och T där luften rör sig snabbt från din mun till mikrofonen.

Förutom att skapa en klarare och mer äkta röstupptagning fångar pop-filtret även upp saliv; vilket förlänger mikrofonens livstid.

Går att fästa på alla standard-mikrofonstativ.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.