Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FP25/VP68-L4E kameramott FP5 + handsändare FP2

Shure FP25/VP68-L4E kameramott FP5 + handsändare FP2

Artikelnummer: 1003387

Komplett trådlöst kamerasystem för DSLR-kameror från amerikanska SHURE. Enkelt handhavande, kristallklart ljud!

5 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Komplett trådlöst kamerasystem för systemkameror
SHURE FP Wireless är alternativet för dig som behöver en eller flera trådlösa mikrofoner till din kamera. FP Wireless erbjuder mycket bra prestanda, låg vikt, kristallklar och pålitlig ljudåtergivning och enkelt handhavande.

Mottagare och sändare
Systemet består av den batteridrivna och portabla mottagaren (FP5), anpassad för kameramontage. FP5 erbjuder diversity antenner för optimal överföring mellan mottagare och sändare. Välj mellan tre versioner av sändare. Ficksändare (FP1) alternativt en handsändare/mikrofon (FP2/VP68) eller en Plug-On sändare (FP3). Varje komponent finns att köpa som separat del.

Mottagare och sändare drivs med två AA-batterier och ger hela 11 timmars drifttid. Enkelt handhavande: ledig frekvens söks upp med automation och därefter synkroniseras mottagare och sändare via ytterligare en knapptryckning. Mottagaren visar batteristatus samt nivåkontroll (kallad "gain") för utsignalen. Mottagarens O/P ansluts med en TA3F (mini-XLR, SHURE standard) kontakt och övergångar till XLR eller 1/8" (3,5mm dual-mono) anslutningar medföljer systemet. Handsändaren av typen kondensator i tåligt lättviktschassie med rundtagande kapsel. Perfekt för intervjuer t.ex.

I detta paket ingår:
  • FP5 portabel mottagare
  • FP2/VP68 kondensatormikrofon / handsändare, rundtagande
  • Camera Shoe Mount
  • Kabel medTA3F till XLR
  • Kabel med TA3F till 3,5mm (dual-mono)

Här hittar du en bruksanvisning för SHURE´s trådlösa system

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.