Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Plug-On sändare SKP 2000-DW-X

Sennheiser Plug-On sändare SKP 2000-DW-X

Artikelnummer: 321850
7 595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sennheiser SKP 2000-DW-X
Plug-on sändare för Sennheisers 2000-system. Arbetar i frekvensbandet DW-X 790 - 865 MHz. Enheten är byggd i metall för bästa hållbarhet och har 48 volt fantommatning. Enheten har en bakgrundsbelyst display och kan paras med en mottagare via IR.

Levereras med
SKP 2000 plug-on sändare
Skyddsfodral
2 stycken AA batterier
Manual

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.