Använd ljusformare med Bowensfattning på Godox AD200 eller speedlite

Fotobestway Bowens S-Type Speedlite hållare AD200

Artikelnummer: 1045297
  • Blixtfäste för nästan alla speedlites och Godox AD200
  • Fyra blixtskofästen för extra blixtar eller tillbehör
  • Fäst tillbehör med Bowensfattning eller paraply på din blixt
329 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Hållare för speedlite eller Godox AD200 för att monter Bowens-tillbehör

FotoBestway Bowens Speedlite-hållare används för att montera Bowens-tillbehör (som t.ex softboxar, spotkoner och andra tillbehör med Bowens-bajonett) på en vanlig kamerablixt (eller på en Godox AD200).

Fördelar

  • Blixtfäste för nästan alla speedlites och Godox AD200
  • Har paraplyfäste
  • Fyra blixtskofästen för extra blixtar eller tillbehör

Blixtfäste för nästan alla speedlites och Godox AD200

Konstruktionen består av ett "tvingfäste", vilket gör att adaptern i stort sett passar till alla kamerablixtar på marknaden. Adaptern har även ett paraplyfäste. På ytterringen av hållaren finns fyra blixtskofästen, för att du ska kunna montera extra kamerablixtar när man t.ex behöver mer ljus för att lysa upp ett större paraply (och motiv). I botten på hållaren finns det ett standardfäste för belysningsstativ.

Levereras med

  • FotoBestway Bowens Speedlite-hållare för speedlite och Godox AD200
OBS! blixtarna på bilden ingår ej.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.