Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kraftig, kompakt studioklämma med justerbara anläggningsytor

Helios Clamp Studioklämma 10 cm

Artikelnummer: 1024320
  • Kläm fast bakgrunder på fotobord eller lås fast kablar och utrustning
  • Perfekt "papperslås" så att inte rullen med bakgrunds-papperet rullar ut sig
  • Klämman kan även klämmas fast runt rör (max Ø28mm)
49 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Helios KNC Studioklämma

Kraftig, kompakt studioklämma med justerbara anläggningsytor, för att t.ex hålla fast tygbakgrunder eller som "papperslås" så att inte rullen med bakgrunds-papperet rullar ut sig. Perfekt klämma även att använda för att hålla fast bakgrunder på fotobord mm.Klämman kan även klämmas fast runt rör (max Ø28mm).

  • Max Käftöpnning: 40mm.
  • Bredd: 25mm.
  • Totallängd: 11,5 cm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.