Lättanvänd och kompakt ljusmätare för blixtljus och befintligt ljus

Sekonic Ljusmätare L-308X Flashmate

Artikelnummer: 46934
  • Mät blixtljus och befintligt ljus för exakt exponering
  • L-308X väger endast 95 gram
  • Brett spektrum av ljusförhållanden vid slutartider från 60 sekunder tilll 1/8000s och bländare från f/1.4 till f/90.9.
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Lättanvänd och kompakt ljusmätare för blixtljus och befintligt ljus

L-308X Flashmate är en av SEKONICS mindre och mer lättanväda ljusmätare, som hanterar både blixtljus och befintligt ljus. Den visualiserar mätningar i hela, halva och tredjedelssteg, för att spegla exponeringsinställningsformatet i din DSLR eller filmkamera. Informationen på mätarens skärm visas med stort typsnitt och lättlästa ikoner, så att den förblir avläsningsbar även under sämre ljusförhållanden.

  • Noggranna mätningar
  • Mät blixtljus och befintligt ljus
  • Kompakt

Noggranna mätningar

L-308X är en mycket kompetent ljusmätare, med hög ISO-känslighet, varierande exponeringsinställningar och utmärkt repeternoggrannhet, perfekt för både vana användare och som instegsmodell.

Blixtljus och befintligt ljus

Ljusmätaren kan hantera ljusavläsningar av befintligt ljus över ett brett spektrum av ljusförhållanden vid slutartider från 60 sekunder tilll 1/8000s och bländare från f/1.4 till f/90.9. Blixtljusavläsningar från 1 till 1/500 del av en sekund kan mätas trådlöst eller med kabel beroende på situation. Avläsningarna kalkyleras automatiskt för att visa korrekt exponering för den aktuella ljusmiljön.

Kompakt

L-308X väger endast ca. 95 gram, och är liten och kompakt, vilket gör att den enkelt får plats i din kameraväska, skjortficka eller ryggsäck. Dessa kompakta egenskaper kompletteras med en mångsidighet som gör den kapabel att möta de allra flesta fotografiska utmaningar.

Levereras med

  • Mjuk väska
  • Rem
  • AA-batteri
  • Manual på engelska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.