Sekonic Ljusmätare L-308X Flashmate
Sekonic Ljusmätare L-308X Flashmate

Sekonic Ljusmätare L-308X Flashmate

Lättanvänd och kompakt ljusmätare för blixtljus och befintligt ljus

Artikelnummer: 46934
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Mät blixtljus och befintligt ljus för exakt exponering
  • Väger endast 95 gram
  • Underlättar ditt arbete i studio eller på location
  • Brett spektrum av ljusförhållanden vid slutartider från 60 sekunder tilll 1/8000s och bländare från f/1.4 till f/90.9.
3 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
L-308X Flashmate är en av SEKONICS mindre och mer lättanväda ljusmätare, som hanterar både blixtljus och befintligt ljus. Den visualiserar mätningar i hela, halva och tredjedelssteg, för att spegla exponeringsinställningsformatet i din DSLR eller filmkamera. Informationen på mätarens skärm visas med stort typsnitt och lättlästa ikoner, så att den förblir avläsningsbar även under sämre ljusförhållanden.

Fördelar

  • Noggranna mätningar
  • Mät blixtljus och befintligt ljus
  • Kompakt

Noggranna mätningar

L-308X är en mycket kompetent ljusmätare, med hög ISO-känslighet, varierande exponeringsinställningar och utmärkt repeternoggrannhet, perfekt för både vana användare och som instegsmodell.

Blixtljus och befintligt ljus

Ljusmätaren kan hantera ljusavläsningar av befintligt ljus över ett brett spektrum av ljusförhållanden vid slutartider från 60 sekunder tilll 1/8000s och bländare från f/1.4 till f/90.9. Blixtljusavläsningar från 1 till 1/500 del av en sekund kan mätas trådlöst eller med kabel beroende på situation. Avläsningarna kalkyleras automatiskt för att visa korrekt exponering för den aktuella ljusmiljön.

Kompakt

L-308X väger endast ca. 95 gram, och är liten och kompakt, vilket gör att den enkelt får plats i din kameraväska, skjortficka eller ryggsäck. Dessa kompakta egenskaper kompletteras med en mångsidighet som gör den kapabel att möta de allra flesta fotografiska utmaningar.

Levereras med

  • Mjuk väska
  • Rem
  • Manual på engelska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.