Manfrotto Clamp Pico MC1990A
Manfrotto Clamp Pico MC1990A

Manfrotto Clamp Pico MC1990A

Clamp Pico MC1990A

Artikelnummer: 1012281
WebblagerBeställs från leverantör, leverans inom 2-6 dagar
Butik:
349 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Mångsidig liten extraklämma
Mångsidig klämma som är ett bra verktyg för montering av bärbara strobes, kameror, LED-paneler, ljudsystem eller annan utrustning med låg vikt och som är utrustad med 1/4"- eller 3/8"-anslutningar. Du kan säkert fästa din utrustning till mycket tunna stänger med en diameter på 8-15 mm.

Maximal kapacitet på 2 kg.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.