Adapter Profoto för AD200

Godox Adapter Profoto för AD200

Artikelnummer: 1048591
149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Godox Profoto-adapter för AD200

Godox AD-P är en adapter för Godox kompakta blixt AD200, som gör det möjligt att använda ljusformare från Profoto på din Godox-blixt. Adaptern passar både det runda blixthuvudet (H200R) för Godox AD200 och blixthuvudet med "bare bulb"-konstruktion (H200J), som följer med blixten. (Godox AD-P fungerar inte med det rektangulära speedlight-huvudet för AD200.)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.