Adapter Profoto för AD200

Godox Adapter Profoto för AD200

Artikelnummer: 1048591
149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Godox Profoto-adapter för AD200

Godox AD-P är en adapter för Godox kompakta blixt AD200, som gör det möjligt att använda ljusformare från Profoto på din Godox-blixt. Adaptern passar både det runda blixthuvudet (H200R) för Godox AD200 och blixthuvudet med "bare bulb"-konstruktion (H200J), som följer med blixten. (Godox AD-P fungerar inte med det rektangulära speedlight-huvudet för AD200.)

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.