Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skyport USB Speed MK-II

Elinchrom Skyport USB Speed MK-II

Artikelnummer: 1010398
549 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Elinchrom Skyport USB Speed MK-II
Skyport USB Speed MK-II ger din Elinchrom RX-blixt nya funktioner. Med den kan du till exempel fjärrstyra blixtarna via datorn med full kontroll över inställningarna.Du kan även skapa/spara virituella studiouppsättningar, som du sedan kan dela med dig av till andra skyportfotografer och nya funktioner som tillkommer är tex. Flash Delay och Flash Sequence.

Både program och hårdvara är kompatibla med både Mac och PC och mjukvaran uppdateras kontinueligt, för att fungera tillsammans med de senaste operativsystemen.

Här kan du ladda ner mjukvaran.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.