Skylite Rapid Large kit 2x2 meter

Manfrotto Skylite Rapid Large kit 2x2 meter

Artikelnummer: 1039587
 • Både för inomhus och utomhusbruk
 • 1.25 Stegs diffusor och reflexskärm ingår
 • Lättmonterad ram som finns i flera storlekar
 • Lastolite byter namn till Manfrotto – samma produkter i ny förpackning! Skiftet sker successivt, produkter kan levereras med Lastolite- eller Manfrotto-förpackning

Välj variant

5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Manfrotto Skylite Rapid large kit finns i 1x2, 2x2 och 3x3 m Skylite är ett professionellt diffusor/reflektorsystem som bygger på demonterbara ramar av aluminium med rundprofil i moduler. I paketet följer det med en diffusionsduk samt en reflexskärm som monteras med clips i ramen. Konstruktionen är enkel att demontera och packa ned i den medföljande väskan för smidig transport och förvaring. Skylite Rapid passar både i studion eller på fotograferingar utomhus.

Fördelar

 • Både för inomhus och utomhusbruk
 • Diffusor och reflexskärm ingår
 • Enkel montering
 • Liten storlek under transport
 • Rostfri ram

Lättmonterad ram

Skylite Rapid Large består av ett ramverk som monteras ihop med hjälp av gummisnoddar och röd medans dukarna fästs med hjälp av clips (se video nedan). Skylite Rapid Large 1x2 m har blivit nättare i formen genom att den fått tvärare vinkel på hörnen, vilket gör att kittet blir relativt litet och smidigt vid transport. Den kvadratiska formen är fördelaktig då du vill täcka en större yta, då ljuset reflekteras eller diffuseras jämt över scenen som ska fotograferas.

Diffusor

Diffusionsduken dämpar inkommande sol eller blixtljus med 1,25 bländarsteg. Det ger en större spridningsyta samt en ökad diffusion av ljuset. Fördelen med att ljuskällan blir större är att kontrasten blir lägre på det inkommande ljuset som diffuseras när det går igenom materialet och då uppfattas ljuset som mjukare.

Reflexskärm

Reflexskärmen har en vit och en silverklädd sida som reflekterar inkommande ljus, exempelvis sol- eller blixtljus. Den vita sidan reflekterar ljuset mindre än den silvriga och är lämpligt vid starkt ljus för att inte blända individen som fotograferas. Reflexskärmen används för att exempelvis lätta upp skuggor och ljusa upp mörka partier. Silversidan ger ett mer kontrastrikt ljus och förstärker det inkommande ljuset, vilket är lämpligt vid svagt ljus eller att förstärka effekten av reflexskärmen.

Levereras med

 • Aluminumram
 • Diffusor mostvarande 1,25 bländarsteg
 • Dubbelsidig reflexskärm Silver-Vit
 • Väska 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.