Godox QT600IIM Duo Kit
Godox QT600IIM Duo Kit
Godox QT600IIM Duo Kit
Godox QT600IIM Duo Kit
Godox QT600IIM Duo Kit

Godox QT600IIM Duo Kit

Studiopaket large – för stor studio

Artikelnummer: 1052860
WebblagerFinns i webblager
Butik:
 • Kraftfulla studioblixtar med ljusformare, stativ och väska
 • Fullspäckad med professionella funktioner och snabba uppladdningstider
 • Glöm inte köpa till sändare till din kamera
 • Intuitiv LED-panel för kontroll
 • High speed sync – fotografera med snabba slutartider
 • Inbyggt radiosystem – Godox Wireless X
14 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

QT600IIM Duo Kit
Background Kit Artic White 2,72 x 11m
XPRO 2,4G TTL radiosändare till Canon EOS
17 370 SEK
QT600IIM Duo Kit
Paraply 101cm Translucent
Softbox Striplight 30x120cm med raster
15 038 SEK

Detta studioblixtpaket är håller en hög professionell kvalitet och ger dig som fotograf mycket stora möjligheter till ett rimligt pris. Du får starka studioblixar med en ställbar styrka från 1/128 upp till 1/1, korta uppladdningstider, High Speed Sync och inbyggt fjärrstyrning är detta ett blixtpaket som ger dig mycket flexibilitet i studion. Detta är blixtarna för dig som behöver hög blixtstyrka och pålitlig prestanda. 

Fördelar

 • Färdigt paket med studioblixtar, softboxar, belysningsstativ och väska
 • Kort uppladdningstid för effektiv fotografering
 • High speed sync, inbyggt radiosystem och intuitiva kontroller
 • Glöm inte att köpa till en sändare

QT-serien från Godox är ett mycket kapabelt system med professionella funktioner och snabba uppladdningstider. När du slår blixten på full kraft (1/1) så har du en uppladdningstid på enbart en dryg sekund. På den lägsta styrkan har du direkt uppladdning, du behöver alltså aldrig vänta på att blixten ska ladda upp under din fotografering.

Radiostyrning och optisk slavsensor

För att kunna nyttja den inbyggda radiostyrningen krävs en sändare som stöder Godox Wireless X. Glöm inte att köpa till blixständare till antingen Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fuji och Sony, du hittar våra rekommenderade sändare under passande tillbehör. Trådlös styrning och triggning av blixten gör att du slipper ha kablar liggandes, det går snabbt och smidigt under fotograferingen. Sändarna finns länkade under passande tillbehör. Det går även bra att lösa ut blixten via den optiska slavsensorn, den reagerar på inkommande blixtljus antingen från en inkommande studioblixt eller kamerans inbyggda blixt.

Intuitiv LED-panel för kontroll

QT600 II har en enkel och intuitiv bakpanel där LCD-skärmen ger dig all information som du behöver för att kontrollera ditt blixtljus. Med flertalet knappar och reglage har du direktkontroll över alla nödvändiga funktioner för ditt blixtljus. Du kan kontrollera om du vill att inställningsljuset ska följa blixtenergin, eller om det ska ställas in manuellt.

Bowensfattning

Detta innebär att alla ljusformare med Bowensbajonett passar till blixten så som exempelvis Bowens och Visico. Det finns även ett paraplyfäste som har en fördelaktig placering vilket gör att paraplyet blir centrerat och ljusbilden blir bättre.

Levereras med

 • 2 x Godox QT600IIM
 • 2 x Strömkabel
 • 2 x Modelleringslampa
 • 2 x Skydd för blixtlampa
 • 2 Godox Softbox 70x100cm med raster Bowens-S
 • Godox studioväska CB-01 vadderad med hjul
Detta paketet innehåller ingen sändare, se passande tillbehör för att köpa till någon av våra rekommenderade sändare.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.