Färdigt paket Canon – toppresterande kraftpaket med high speed sync

Godox Studioblixtpaket 2 st QT600IIM 600Ws För Canon

Artikelnummer: 1048833
 • Kraftfulla studioblixtar, ljusformare, blixtsändare, stativ och väska
 • Kraftfullt inställningsljus på 150 Watt
 • Snabb uppladdningstid, kort brinntid och HSS

Välj variant

13 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Studioblixtpaket 2 st QT600IIM 600Ws För Canon
Lightstand LS-AC2470
Reflexskärmskit 80cm, hållare + stativ
16 379 SEK
Studioblixtpaket 2 st QT600IIM 600Ws För Canon
Parabolisk deep softbox 90cm
Paraply 101cm Translucent
15 088 SEK

Professionellt studioblixtpaket för den större studion 

Detta studioblixtpaket är håller en hög professionell kvalitet och ger dig som fotograf mycket stora möjligheter till ett rimligt pris. Med en ställbar styrka från 1/128 upp till 1/1, korta uppladdningstider, High Speed Sync och inbyggt fjärrstyrning är detta ett blixtpaket som ger dig mycket flexibilitet i studion.

Fördelar

 • Färdigt paket med studioblixtar, softboxar, belysningsstativ, väska och blixtsändare
 • Kort uppladdningstid
 • High speed sync, inbyggt radiosystem och intuitiva kontroller

QT-serien från Godox är ett mycket kapabelt system med professionella funktioner och snabba uppladdningstider. När du slår blixten på full kraft (1/1) så har du en uppladdningstid på enbart en dryg sekund. På den lägsta styrkan har du direkt uppladdning, du behöver alltså aldrig vänta på att blixten ska ladda upp under din fotografering.

Radiostyrning och optisk slavsensor

För att kunna nyttja den inbyggda radiostyrningen krävs en sändare som stöder Godox Wireless X. Du kan välja paket med sändare till antingen Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fuji och Sony. Trådlös styrning och triggning av blixten gör att du slipper ha kablar liggandes, det går snabbt och smidigt under fotograferingen. Sändarna finns länkade under passande tillbehör. Det går även bra att lösa ut blixten via den optiska slavsensorn, den reagerar på inkommande blixtljus antingen från en inkommande studioblixt eller kamerans inbyggda blixt.  

Intuitiv LED-panel för kontroll

QT600 II har en enkel och intuitiv bakpanel där LCD-skärmen ger dig all information som du behöver för att kontrollera ditt blixtljus. Med flertalet knappar och reglage har du direktkontroll över alla nödvändiga funktioner för ditt blixtljus. Du kan kontrollera om du vill att inställningsljuset ska följa blixtenergin, eller om det ska ställas in manuellt.

Bowensfattning

Detta innebär att alla ljusformare med Bowensbajonett passar till blixten så som exempelvis Bowens och Visico. Det finns även ett paraplyfäste som har en fördelaktig placering vilket gör att paraplyet blir centrerat och ljusbilden blir bättre.


Levereras med

 • 2 x Godox QT600IIM
 • 2 x Strömkabel
 • 2 x Modelleringslampa
 • 2 x Skydd för blixtlampa
 • 2 Godox Softbox 70x100cm med raster Bowens-S
 • Godox studioväska CB-01 vadderad med hjul
 • Godox X2T blixtsändare
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.