Friktionsarm 244 mini 24 cm

Manfrotto Friktionsarm 244 mini 24 cm

Artikelnummer: 1020422
1 145 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Mångsidig arm från Manfrotto med 1/4" skruv i båda ändar. En adapter till 3/8" följer med. En rad olika tillbehör finns att tillgå för ett brett användningsområde.  Armen passar perfekt ihop med Manfrottos Easy Link-anslutning för att hålla skärmar, lampor eller andra tillbehör.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.