Stadigt stativ med vev

Manfrotto Stativ 475B Digital svart aluminium

Artikelnummer: 44682
  • Stadigt och rejält stativ för studion
  • Vev med låssystem för mittpelaren
  • Enkel justering av benen
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Stativ 475B Digital svart aluminium
Gimbal GH2 magnesium svart
Dual Mount Arm LSA-10
8 879 SEK
Stativ 475B Digital svart aluminium
Adapter Aluminiumtapp 3/8"Hona till 1/4" Hona
Videohuvud MVH500AH Flatbase + 500pl snabbplatta
6 939 SEK

Manfrotto 475B
Stativ 475´s mittpelare har ett unikt stödsystem, snabblåssystem, non-rollback tredelad växelmittpelare, vattenpass och gummi/spik fötter. Det revolutionerande stödsystemet kan användas både symetriskt och icke-symetriskt. Detta gör att du kan uppnå två viktiga mål: snabb positionering genom att låsa stödet på så sätt att alla benen ställs in på samma vinkel och fälls ut ögonblickligen alternativt ställa in varje ben för sig. För att undvika irriterande fördröjning i nivåjustering är stativet utrustat med två "klick-stopp" positioner vilket gör att du enkelt hittar samma vinkel på alla tre ben.
[TEXT1020994805]

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.