Manfrotto Stativ 475B Digital svart aluminium
Artikelnummer: 44682

Manfrotto Stativ 475B Digital svart aluminium

Stadigt stativ med vev

Webblager
Beställs från leverantör till dig. Leverans inom 2-6 dagar
Butikslager:
  • Stadigt och rejält stativ för studion
  • Vev med låssystem för mittpelaren
  • Enkel justering av benen
6 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Manfrotto 475B
Stativ 475´s mittpelare har ett unikt stödsystem, snabblåssystem, non-rollback tredelad växelmittpelare, vattenpass och gummi/spik fötter. Det revolutionerande stödsystemet kan användas både symetriskt och icke-symetriskt. Detta gör att du kan uppnå två viktiga mål: snabb positionering genom att låsa stödet på så sätt att alla benen ställs in på samma vinkel och fälls ut ögonblickligen alternativt ställa in varje ben för sig. För att undvika irriterande fördröjning i nivåjustering är stativet utrustat med två "klick-stopp" positioner vilket gör att du enkelt hittar samma vinkel på alla tre ben.
[TEXT1020994805]

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.