Manfrotto Stativkit Element Liten aluminium svart
Manfrotto Stativkit Element Liten aluminium svart
Manfrotto Stativkit Element Liten aluminium svart

Manfrotto Stativkit Element Liten aluminium svart

Kompakt resestativ för mindre kameror

Artikelnummer: 1038942
WebblagerFinns i webblager
Butik:
 • Kompakt transportstorlek
 • Spagatläge och justerbar mittpelare
 • Kulled med vattenpass, panoreringsläge och Arca-swiss
1 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

Stativkit Element Liten aluminium svart
Folding Tool Set with Screwdrivers and Wrenches
Smartphone Clamp ST-08 Cold Shoe Metal
1 838 SEK
Stativkit Element Liten aluminium svart
Hållare iPad Pro Metall
Mobilhållare ST-23 2x Cold Shoe Metall
2 038 SEK

Kompakt resestativ för mindre kameror

Resestativ är kompakta stativ som samtidigt har god stabilitet och arbetshöjd. Stativen passar utmärkt för kompakta systemkameror, mindre DLSR-kameror och videokameror som ofta är med på resan eller vandringen.

Fördelar:

 • Kompakt transportstorlek
 • Spagatläge
 • Justerbar mittpelare
 • Arca-swiss
 • Kulled med vattenpass
 • Panoreringsläge

Komptakt transportstorlek

För resor och ihop med små kameror passar det utmärkt med ett kompakt stativ. Den lilla storleken och låga vikten gör att du lätt får med stativet och kan ta de bilder som kräver ett stativ.

Spagatläge

Spagatläget innebär att benen kan fällas upp väldigt högt, vilket gör det lätt att placera stativet mellan stenar och i ojämn terräng.

Justerbar mittpelare

Du kan anpassa längden på mittpelaren efter dina behov, beroende på vad du ska fotografera för något. Att höja mittpelaren kan också ge bättre ergonomi.

Arca-swiss

Snabbplattan som skruvas fast under kameran använder en Arca-swiss standard som är säker och lätt att hantera. Plattan är liten vilket passar utmärkt på en liten kamera och litet stativ.

Kulled med vattenpass

En kulled är snabb att ställa in och är ett av de mest populära stativhuvuden för stillbildsfotografering. Du kan snabbt växla mellan stående och liggande läge och att få till en rak horistont tar bara ett par sekunder. På kulleden sitter även två vattenpass som underlättar att få till horistonten, både i stående och liggande läge.

Panoreringsläge

För dig som vill ta panoramabilder har kulleden ett panoramalås. Genom att låsa upp panoramalåset kan du vrida kameran utan att kulan påverkas, vilket ger dig en mjuk och kontrollerad rörelse.  

Levereras med:

 • Stativ med kulled
 • Snabbplatta
 • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.