Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativkit MK290LTA3-3W Light alu +MH293D3

Manfrotto Stativkit MK290LTA3-3W Light alu +MH293D3

Artikelnummer: 1021209
  • Aluminiumstativ med tre bensektioner och två benvinklar.
  • Mittpelaren på stativet går vända upp och ner för att komma så nära marken som möjligt
  • Smidigt trevägshuvud som kan fällas ihop under transport
1 449 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar

Manfrotto 290 Light med trevägshuvudet D3Q2
290 Light är utrustat med tre bensektioner och toppgjutningen i aluminium förbättrar styvhet, hållbarhet och prestanda. Det finns två benvinklar som gör det möjligt för dig att gotografera i en låg vinkel. Den gummerade benvärmaren ger ett bekvämt och ergonomiskt grepp.

Stativkitet levereras med det kompakta trevägshuvudet D3Q2. Stativhuvudet är perfekt för en medeltung kamerautrustning. De infällbara styrspakarna kan vikas undan då de inte används.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.