Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videohuvud 509HD pro 100mm + 509pl snabbplatta

Manfrotto Videohuvud 509HD pro 100mm + 509pl snabbplatta

Artikelnummer: 318853
9 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Manfrotto 509HD
509HD är ett resultat av Manfrottos banbrytande "Bridging Technology" vilket ger ett bättre resultat med dagens HD kameror. 509HD:s FDS (Fluid Drag System) är baserat på rörlig vätska på både TILT och PAN axlarna. Rörelser runt axlarna är mjuka tack vare kullager som tar bort oönskad vibration. Med 509HD har du ultimat kontroll, oavsett situation. 509HD klarar tyngder upp till 13 kg. Tillbehör som monitor och arm kan monteras direkt på huvudet utan extra klämmor vilket även sparar set-up tid.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.