Manfrotto Skylite Rapid XL Kit 3 x 3 m
Manfrotto Skylite Rapid XL Kit 3 x 3 m
Manfrotto Skylite Rapid XL Kit 3 x 3 m
Manfrotto Skylite Rapid XL Kit 3 x 3 m
Manfrotto Skylite Rapid XL Kit 3 x 3 m
Artikelnummer: 1037860

Manfrotto Skylite Rapid XL Kit 3 x 3 m

Skylite Rapid XL Kit 3 x 3 m

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Både för inomhus och utomhusbruk
 • 1.25 Stegs diffusor och reflexskärm ingår
 • Lättmonterad ram som finns i flera storlekar

Välj variant

7 499 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Manfrotto Skylite Rapid large kit finns i 1x2, 2x2 och 3x3 m Skylite är ett professionellt diffusor/reflektorsystem som bygger på demonterbara ramar av aluminium med rundprofil i moduler. I paketet följer det med en diffusionsduk samt en reflexskärm (reflexskärmstyg ingår endast i 1x2 och 2x2m) som monteras med clips i ramen. Konstruktionen är enkel att demontera och packa ned i den medföljande väskan för smidig transport och förvaring. Skylite Rapid passar både i studion eller på fotograferingar utomhus.

Fördelar

 • Både för inomhus och utomhusbruk
 • Diffusorduk ingår
 • Reflexskärmsduk ingår endast i 1x2 och 2x2m
 • Enkel montering
 • Liten storlek under transport
 • Rostfri ram

Lättmonterad ram

Skylite Rapid Large består av ett ramverk som monteras ihop med hjälp av gummisnoddar och röd medans dukarna fästs med hjälp av clips (se video nedan). Skylite Rapid Large 1x2 m har blivit nättare i formen genom att den fått tvärare vinkel på hörnen, vilket gör att kittet blir relativt litet och smidigt vid transport. Den kvadratiska formen är fördelaktig då du vill täcka en större yta, då ljuset reflekteras eller diffuseras jämt över scenen som ska fotograferas.

Diffusor

Diffusionsduken dämpar inkommande sol eller blixtljus med 1,25 bländarsteg. Det ger en större spridningsyta samt en ökad diffusion av ljuset. Fördelen med att ljuskällan blir större är att kontrasten blir lägre på det inkommande ljuset som diffuseras när det går igenom materialet och då uppfattas ljuset som mjukare.

Reflexskärm (ingår endast i 1x2 och 2x2)

Reflexskärmen har en vit och en silverklädd sida som reflekterar inkommande ljus, exempelvis sol- eller blixtljus. Den vita sidan reflekterar ljuset mindre än den silvriga och är lämpligt vid starkt ljus för att inte blända individen som fotograferas. Reflexskärmen används för att exempelvis lätta upp skuggor och ljusa upp mörka partier. Silversidan ger ett mer kontrastrikt ljus och förstärker det inkommande ljuset, vilket är lämpligt vid svagt ljus eller att förstärka effekten av reflexskärmen.

Levereras med

 • Aluminumram
 • Diffusor mostvarande 1,25 bländarsteg
 • Dubbelsidig reflexskärm Silver-Vit (ingår endast i 1x2 och 2x2m)
 • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn