Rymlig nog att få ner professionella modulära videokameror

Manfrotto Videoväska CC-193N Pro Light svart

Artikelnummer: 1030533
  • Avdelarna går att justera efter just din utrustning
  • Den stora öppningen gör det lätt att plocka in/ur videokameran
  • Expanderbar bakficka för större tillbehör som en demonterad rigg
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Videoväska CC-193N Pro Light svart
Red Whips 12-pack
Minneskortväska SD Pixel Pocket Rocket
2 008 SEK
Videoväska CC-193N Pro Light svart
Väska Cable Management 10 V2.0
Fuktpåsar silica gel 50-pack
1 954 SEK

Manfrotto CC-193N Pro Light

Populär videoväska från Manfrotto. Rymlig nog att få ner professionella modulära videokameror som Sony PXW-FS7 med handtag eller en NEX-FS100R. Avdelarna går att justera efter just din utrustning och den stora öppningen gör det lätt att plocka in/ur videokameran. Materialet är vattenavvisande och väskan har tre olika handtag. Den medföljande linskudden ger extra stöd för linsområdet och en expanderbar bakficka som kan rymma några större tillbehör som en demonterad rigg.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.