Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Blixskofäste till Moza Air 2

Moza Hot Shoe Mount Air 2

Artikelnummer: 1044471
  • Gimbalen blir stabilare med användning av tyngre kameror
  • Extra blixtskofäste
  • Fäst extra tillbehör i 1/4" eller 3/8" gängorna
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Extra blixskofästen till din Moza Air 2

Detta extra blixtskofästet ger dig möjlihet att ytterligare stabilisera din kamera genom att fästa blixtskofästet både i din kamera och gimbal. Detta är perfekt när du använder dig av lite tyngre kameror på Moza Air 2. Eftersom kamerans blixtsko blir upptagen av själva hållaren finns det två stycken coldshoes på fästet där du kan fästa exempelvis mikrofoner eller lampor.

Fördelar

  • Gimbalen blir stabilare med använding av tyngre kameror
  • Extra blixtskofäste
  • Fäst extra tillbehör i 1/4" eller 3/8" gängorna

Levereras med

  • Moza Hot Shoe Mount Air 2

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.