Moza Rods Air 2 Follow Focus 200mm

Moza Rods Air 2 Follow Focus 200mm

Artikelnummer: 1044468

Dessa rods är längre än de som följer med i förpackningen till Moza Air 2, dessa passar bra när du använder dig av längre optik som exempelvis 70-200mm objektiv eller liknande storlek.

249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Rods til Moza Air 2 Follow Focus 200mm

Disse rodsene er lenger enn de som følger med i forpakningen til Moza Air 2. Disse passer godt når du benytter lenger optikk som f.eks. 70-200 mm-objektiver eller lignende størerlser.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.