Moza Rods Air 2 Follow Focus 200mm

Moza Rods Air 2 Follow Focus 200mm

Artikelnummer: 1044468

Dessa rods är längre än de som följer med i förpackningen till Moza Air 2, dessa passar bra när du använder dig av längre optik som exempelvis 70-200mm objektiv eller liknande storlek.

249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Rods til Moza Air 2 Follow Focus 200mm

Disse rodsene er lenger enn de som følger med i forpakningen til Moza Air 2. Disse passer godt når du benytter lenger optikk som f.eks. 70-200 mm-objektiver eller lignende størerlser.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.