Neumann Studiokit TLM 103 + NDH 20 + UA1610 + 8330AP
Artikelnummer: 1053054

Neumann Studiokit TLM 103 + NDH 20 + UA1610 + 8330AP

Komplett studio kit för kreatören och musikskaparen

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Komplett professionellt studio kit
38 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Är du kreatören som vill ta din inspelning till nästa nivå? I detta kompletta kit får du professionella högtalare från Genelec, mikrofon och hörlurar från Neumann men även ljudkort från Focusrite med tillbehör. 

Genelec 8330A

När du vill ha en riktigt proffesionell högtalare för din hemmastudio så är Genelec 8330A för dig. Denna aktiva studiomonitor av hög kvalitet levererar transparent och äkta ljudåtergivning med brett frekvensomfång och mycket SPL. Välj mellan att köpa högtalaren styckvis eller i paket om två, där dessutom Genelecs kalibreringskit GLM med nätverksadapter, kalibreringsmikrofon, volymkontroll och USB-kabel ingår. Med högtalar-paketet får du en precis, ofärgad och pålitlig monitorering för dina ljudmixar som kommer låta bra överallt.

Neumann TLM 103

TLM 103 har snabbt blivit en av de största framgångarna i Neumanns historia. Dess orörda, klara ljud är en modern uppdatering av den klassiska U87. TLM 103 är en kondensatormikrofon med en mild närvaroförstärkning för ett fantastiskt direkt ljud med hisnande definition och ultralågt brus. Studiomikrofonen levereras med en gummibandsupphängd mikrofonhållare som minimerar störningar.

Neumann NDH20

Neumann NDH 20 är en sluten studiohörlur som kombinerar utmärkt uteslutande av omgivningsljud och med en noggrant balanserad ljudbild och enastående upplösning. Det är därför idealiskt att använda NDH 20 för lyssning, redigering och mixning, även i högljudda och bullriga miljöer.

Focusrite Clarett+ 2Pre

Focusrite har uppdaterat sin populära Clarett-serie av USB-ljudkort och tagit fram Clarett+ med bland annat ökad dynamic range på line-utgångarna samt mid gain på input. Den flexibla smidigheten med ett USB-drivet ljudkort för skrivbordet har du kvar. Clarett+ 2Pre har tio ingångar och fyra utgångar, inklusive två mikrofonförstärkare med Air-funktion och dubbla instrumentingångar samt MIDI-interface. Clarett+ 2Pre ansluts via USB-C, är kompatibelt med både Mac och PC och levereras med ett mjukvarupaket för dig att komma igång med hemmastudio.

PF36 Akustikskärm

PF36 från Pulse är en lätt och portabel akustikskärm som låter dig göra rena röstinspelningar i vilket rum som helst. Utsidan är av tålig alumiunium och insidan har högkvalitativ skumvaddering som absorberar ljudvågor och förhindrar att ljudet studsar i rummet; detta säkerställer en torr inspelningsmiljö utan ekon eller störningsljud. Det portabla och hopfällbara designen gör att du enkelt kan ta med dig skärmen överallt. Aluminiumpanelen är stryktålig och kommer hålla under många års användning.


I detta paket ingår:


Genelec 8330A
 • 2x Genelec 8330A studiohögtalare
 • 2x strömkabel, 1,8 m
 • 2x RJ45 nätverkskabel, 5 m
 • GLM-kit:
  - Nätverksadapter
  - GLM programvara
  - Kalibreringsmikrofon 8300A
  - Mikrofonhållare
  - USB-kabel
  - Volymkontroll 9310A
 • Bruksanvisning
Neumann TLM 103
 • Neumann TLM 103 mikrofon
 • Neumann EA1 metall-shockmount med gummibandsupphängning
Neumann NDH20
 • Neumann NDH 20
 • Rakkabel med 3,5mm-anslutning
 • Spiralkabel med 3,5mm-anslutning
 • Mjukt fodral
 • 3,5mm till 1/4"-adapter 
Focusrite Clarett+ 2Pre
 • Focusrite Clarett+ 2Pre USB-ljudkort
 • USB Type-C-kabel
 • USB Type-C till USB Type-A-kabel
Pulse PF36 PF36 Akustikskärm
K&M 210/9 mikrofonstativ
3 x XLR kabel 3m
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.